Моля, запознайте се с общите условия описани в тази страница. Поръчката на продукти от онлайн каталога на www.svatbite.bg представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор. Потвърждението на поръчката с авансов банков превод означава, че сте прочели и разбрали настоящите общи условия и се съгласявате с тях.

1. Как да поръчам?

Продуктите ни можете да поръчате по един от следните начини:
от понеделник до петък / 10:00 - 19:00 часа

На телефон: + 359 (0) 878 59 23 60

Чрез e-mail: emociabg@gmail.com

Чрез Skype: svatbite.bg

Чрез Facebook: http://www.facebook.com/svatbite.bg

Чрез уеб сайта

* * *

www.svatbite.bg е онлайн магазин (не разполагаме с физически магазин)
Всички поръчки за София и страната се доставят с куриер.

Ако желаете да видите някой от продуктите ни на живо, по Ваше желание можем да изработим мостра. Цената на мострата е 10 лв. (в цената не са включени транспортните разходи, които са за сметка на клиента). Мострата се заплаща авансово.

Не носим отговорност относно точността на цветовете от снимковия материал показан на сайта. Перлените хартии и картони имат своите оттенъци и нюанси, които в зависимост от светлината се менят. Различните дисплей и техните настройки също оказват влияние.

Минимални количества за поръчка: 20 бр.
Под 20 бр. - артикулите са таксуват като "мостра", чиято цена е 10 лв за бр.

2. Срокове за изработка.

Продуктите, които предлагаме са ръчно изработени и не се поддържат в наличност (изработват се по поръчка). Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна (авансов банков превод) и при вече уточнени детайли относно изработката на поръчката е от 5-15 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.  

3. Как се извършва плащането?

Потвърждението на поръчката става чрез авансов превод на 50% (или цялата сума на поръчката). Останалата част се заплаща при получаването с наложен платеж. Превод може да бъде направен в избрана от Вас банка или чрез някои от офисите на EasyPay.

Сметка за банков превод

в полза на: ЕКЛИПС 3 ЕООД
IBAN: BG75PRCB92301046500616
BIC: PRCBBGSF (ПроКредит Банк)

Банковите такси са за сметка на клиента.

Фактура се издава при поискване в 5 дневен срок след получаване на авансовото плащане.

4. Доставка.

Поръчките се изпращат с куриерска фирма SPEEDY на посочен от Вас адрес или до техен офис. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Цената на доставката не е фиксирана, тя се оперделя от няколко фактора - тежест на пратката и стойност на наложения платеж.

Всяка пратка се изпраща с опция за преглед при получаването й. Потребителят трябва да провери съдържанието и цялостта й, в присъствието на куриера. В случай, че се установи увреждане на съдържанието, липси или друг вид щети, следва да се подпише констативен протокол. Рекламации не се приемат, в случай, че не е уведомен куриера при получаване на пратката и не е съставен констативен протокол.

5.  Артикули.

Обявените цени в сайта важат за 1 бр (в случай, че не е упоменато друго) и са с включен ДДС. Еклипс 3 ЕООД си запазва правото по всяко време, без предварително уведомление, да променя условията за поръчка и цените на продуктите. Промените не важат за вече потвърдени (капарирани) поръчки.

Не носим отговорност за допуснати правописни или друг вид грешки. Текстовете, които ни предоставяте не биват проверявани преди печат. След като оформим текстовете с избраният от Вас шрифт, ще Ви ги изпратим за потвърждение. При получено потвърждение от Ваша страна, текстовете биват отпечатани. Ако впоследствие се установи допусната грешка - повторният печат е за Ваша сметка.

Снимковия материал, продуктите и текстовете публикувани в сайта са обект на авторско право, собственост на Еклипс 3 ЕООД и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП). Използване, възпроизвеждане, разпространение, промяна и публичен показ без уведомление и изричното съгласие от страна на Еклипс 3 ЕООД е забранено и се преследва по предвидения от закона ред.

6. Връщане на стоки закупени от интернет сайта на ЕКЛИПС 3 ЕООД.

Чрез изпращане на поръчка, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор - него (потребителят) и ЕКЛИПС 3 ЕООД, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).
Продуктите, които изработваме са персонализирани и се изработват по индивидуална поръчка. Тези фактори не позволяват връщането на стока, в случай, че тя отговаря на поръчания от Вас продукт.
Можете да откажете поръчани и доставени продукти в случай, че има видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания. Ако закупената стока, НЕ отговаря на поръчания от Вас продукт, можете да я върнете в срок от 7 работни дни от датата на он-лайн покупката. Рекламацията се приема единствено ако продуктите са с ненарушен външен вид (според закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ). Върнатите продукти подлежат на корекция до отстраняване на несъответствията. В случай, че корекцията е невъзможна, имате право на отбив от крайната цена на продукта, стойността на върнатата стока да бъде използвана като кредит за други покупки от сайта или сумата на поръчката да бъде възстановена. Върнатата стока трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка, включително транспортна опаковка. ЕКЛИПС 3 ЕООД не възстановява направените разходи за услуги, банкови такси, транспортни разходи и такса за наложен платеж.
Авансовия банков превод (капаро) гарантира желанието Ви за изработване на поръчка. След като плащането е получено, необходимите материали за изпълнението на Вашата поръчка се закупуват и започва работния процес. При несвоевременен отказ на поръчката, капарото не се възстановява.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. За да стартирате процедура за рекламация е необходимо да се обадите на телефоните за контакти посочени на сайта.

 

последна актуализация: 22.09.2020 г.